Updates :

Laatste update: 5 april 2013

 

Biografie ::. + PureArtModels Photography


Mijn naam is Jeroen van de Lubbe , ik ben 37 jaar en kom uit Vlissingen /Zeeland in Nederland.
Ik ben iemand die van de goeie dingen in het leven houd en geweld verafschuw.
Natuur , muziek , vrienden en natuurlijk fotografie zijn mijn grote levens-passies.

Ik heb na de basis school een opleiding onderhoudsbankwerker gedaan en daar ook menig jaar in werkzaam geweest, echter kreeg ik nooit helemaal voldoening in wat ik deed en na een aantal zware verliezen van dierbaren en daardoor thuis te hebben gezeten besloot ik een ander pad te zoeken in mijn werk, je levensvisie veranderd sterk na zulke gebeurtenissen en ik voelde dat dit niet mijn levensdoel was. En zo al zoekende naar een nieuwe uitdaging ontdekte ik dat fotografie mij wel erg goed afging en binnen korte tijd ontstond een nieuwe liefde in mijn leven een ware passie mag ik wel zeggen, ik noem het nog altijd mijn verborgen talent.

Ik merkte al snel dat ik helemaal in mijn element zat , mensen er op hun mooist uit laten zien, zelfvertrouwen te geven of sterker te maken. Mijn fantasy helemaal mogen laten gaan en uitersten proberen te halen ,door steeds de lat wat hoger te leggen.
En zo kwam ook een stuk creativiteit van mij naar buiten en bleek ik erg goed te zijn in accesoires en zelfs coutures zelf te kunnen maken, ook een tekening/ plakpatroon van diamanten etc op een model toepassen ging mij erg goed af en tegenwoordig schmink ik ook al kinderen. Een aardig pallet aan mogelijkheden wat lang niet iedere fotograaf in zich heeft.

Samen was dat al een gegeven wat een eigen style deed creeren en omdat ik zelf ook mijn foto`s bewerk/ afwerk in met name Corel paintshop pro, maakte dat het plaatje helemaal compleet en PureArtModels werd al snel een begrip, al snel werd mijn werk door veel
mensen herkend, niet altijd in positieve zin maar na enige tijd ging een steeds groter publiek mijn werk waarderen, reden om mijn eigen
style erin te houden en zo ben ik tot op heden blijven ontwikkelen tot waar ik nu ben.

Mijn grote passie is dus mijn werk geworden en ik, het is geweldig om mensen te laten stralen en hun zelfvertrouwen te geven of het te versterken cq terug te geven, daarnaast ik streef ernaar om voor de grote namen te mogen werken en in Voque , Avantgarde etc te mogen staan.

Voor het unieke plaatje is PureArtModels Photography DE OPLOSSING

Met vriendelijke groet;

Jeroen van der Lubbe

 

© 2019 / Pure Art Models - info@pureartmodels.com - algemene voorwaarden